Tuesday, January 31, 2012

Anak Singa???

salam rakan2 blog ..

lama gak tk update kisah mieow2 ni ..
masa jejajah blog2 lain baru2 ni jeles juga tengok papa2 dan mama2 mieow buat gathering. tu yg klu lama tk masuk blog, tertinggal perkembangan2 semasa ...

sekadar nak share gamba2 Bear yg semakin temban membam ..



rasanya dalam banyak2 kitten gebu yg pernah ada,
Bear ni la yg paling tembam ..
mcm anak singa pun ada ..



selalu agak susah nak ambik gamba dia,
sifat yg tk tau nak diam,
klu ready nak ambik gamba, dia lari ..
tu yg baru2 ni nampak dia tengah leka kt bawah kerusi,
ambik la beberapa snap gmba Bear ni ..



bapak engko sapa la agaknya ..
bulu sebijik ikut mak nya cume dia tk ada tompok oren kt kepala mcm maknya..



yg lucu,
baru2 ni 2 kali dia tergolek dari tangga ..
nak lari turun cepat sangat,
tk sedar kaki dia pendek dan badan yg gemok,
tau2 terguling dari tangga atas sampai kelantai ..

kali ni elakkan dia dekat dengan tangga ..
jgn bagi terguling lg ...

6 comments:

  1. Eeee....geramnya!! Rasa nak gigit-gigit hidung dia. purrr....meow!

    ReplyDelete
  2. hehehe...

    mmg montel! kembang betul bulu dia...muka cam gengster jer hehe..


    p/s: aby jgn jeles next join ekk ;)

    ReplyDelete
  3. salam CfS ..
    nak gigit hidung Bear payah sbb hidung model org Melayu ..
    tk mancung tp pipi tersorong sorong ..
    hu..hu..

    ReplyDelete
  4. salam mm,
    klu mcm KL gngster tk brutel kan ..

    ps.. ada lg gathering ke lps ni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. berapa kilo dah berat Bear ni bang?

      Delete
  5. salam mijoe ..
    tk pasti pula berat dia ..
    tp lg berat dan besar dari anak2 rosalie yg mixed dan lebih bulan tuh ..

    ReplyDelete