Thursday, November 22, 2012

Satu Pertemuan ...

salam rakan2 blog ..

yg kt bawah ni gambo anak Sang Ratu ..
kembar Arjuna, 
masa saiz ni kami terpaksa berpisah sbb kitten ni di sunting penjaga baru .. 


baru2 ni mase di Annual Cat Show Competition ..
jumpa dengan anak Sang Ratu ni ..
penjaga dia bagi nama Figo ..


besar saiz Figo ni ..
lebih besar dari Arjuna lg ..
malan lebih besar dari Bear, tp ok la klu dia lebih besar dari Bear sbb Bear female dan Figo ni male ..


masa figo ni kittten lg aby dah boleh agak pasti warnanya mcm Bear dan Mak dia Sang Ratu  bila besar nanti ..


gamba atas Bear masa jadi Champion longhair female kitten di Fabulous Feline Cat Show ..
kan sama warnanya mcm Figo tu ..


agaknya klu letak Figo bersama dgn mama dan angah dia .. (alongnya Melody )
pastinya image dia mcm copy and paste jer depa  tu ...

apepun gembira sangat tengok Figo, anak Sang Ratu tu begitu gebusssss ...
cuma hari tu luck Arjuna lebih baik dari Figo ...

11 comments:

  1. besaunya Fido....gagah perkasa :D

    ReplyDelete
  2. Geram tengok Figo! Kalau Mama kita jumpa mesti kena gomol! purrr....meow!

    ReplyDelete
  3. salam mm ..
    klu male memang kena nampak gagah perkasa ..
    baru nampak mancho sket

    ReplyDelete
  4. salam CfS ..
    jumpa digomol tk apa asal jgn bawa belek umah jer ..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,

    Ada salam-salam tak????...atau titisan airmata?????..tika pertemuan tu????

    ReplyDelete
  6. salam AH ..
    salam2 ada, tp dengan tuan Figo tu ..
    air mata tk ada tp dukung dan peluk2 lama la ...

    ReplyDelete
  7. Assalam Bro Aby,

    Tak sayu ke bile beri kepada penjaga lain? Lagi2 boleh berjumpa pulak balik. Ayoyoyo.. Cannot stand!

    ReplyDelete
  8. salam beb ..
    secara jujur sayu juga apatah bila tengok Figo tu besar mcm tu ..tp kena terima dengan hati terbuka bawa anak sang ratu kami tu dah hak org ,,

    ReplyDelete
  9. Hu...hu... smpi tak nampak mata 2 beranak ni....

    ReplyDelete
  10. Hu...hu... smpi tak nampak mata 2 beranak ni....

    ReplyDelete
  11. salam hainom ...
    betul la ... wlu tk nampak tp mata tk sepet ..
    hu..hu..

    ReplyDelete