Wednesday, May 18, 2011

Kenduri ....

mase KKM Cat Show yg lepas tu,
adala beberapa kiosk yg dibuka menjual makanan kucing.

tk ketinggalah aby membeli produk depa ni ..
yg menarik nya promoter pmpuan nya ..
siap ada ekor lg ..
sempat juga aby merakam kan posing depa tu ..



bila balik,
apa lagi,
bagi kenduri la kt mieow mieow tu ...
selera depa tu, sampai berebut makanan ..



kt gambo ni, sume pernah aby crita kt entry seblm ni,
Si Ratu Damia, Si Model Nash, Awek Russia Rosalie, Kucing Gantian Letto, Bubble dan Xara ...
kucing2 ni adalah yg bebas kuar masuk bilek tido ..

yg lain2 tu bagi kenduri kt luar termasuk la Aduka si Himalayan tuh ..



perasan tk bekas makanan kucing kt penjuru tu,
kami ada 2 bekas mcm tu, satu di luar bilek dan satu di dalam bilek,
tiap kali beli packing 10 kg,
di bahagi dua, utk luat dan dalam ..
tk sampai 3 minggu dah abis 10 kg tuh ...

12 comments:

  1. berselera sggh dorang makan, aby bg makanan apa tu ekk...?

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Aby,

    Makanan kucing pun dah beratus seminggu. Heh... mana tak gebu-gebu semuanya...

    ReplyDelete
  3. He, he kelakau plk tengok miss2 yg berekor tu...

    ReplyDelete
  4. salam mm,
    bagi yg wet food whiskers.
    mase tu depa offer satu packet 90 sen jer ..
    tu yg beli banyak ..
    selera depa tu makan ...

    ReplyDelete
  5. salam k zakie,
    harga royal Canin 10 kg rm 200 lebih ..
    beras yg aby makan pun baru rm 30 lebih packing 10kg ...

    nampaknya depa tu makan lg berkhasiat ...

    ReplyDelete
  6. salam rosma ..
    pinjam ekor depa tu bagi pakai kt abg Madan ..
    ha..ha..

    ReplyDelete
  7. satu hari nanti saya nak je try kunyah royal canin tuh. mana la tau saya pun leh gemuk cam meow jugak... he he he

    Rosalie tuh tak gaduh pulak dgn kucing2 abg yg lain kan?

    ReplyDelete
  8. salam mijoe,
    sekarang tk gemok yer ..
    he.he..

    rosalie kene mengelak dari xara ..
    sbb klu bersua pasti dicakar dek xara tuh ..

    ReplyDelete
  9. salam MM.
    tq ziarah blog aby ..
    kucing tu sebahagian jer ..
    kt luar bilek tu banyak lg..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum,

    Wah...seronok tengok the lovely bulus tu makan kenduri....tak ngapa ada selebriti tanggung makanan tu...

    ReplyDelete
  11. salam AH,
    lucu juga bila kata ada celebrity belanja ..

    tp sesekali jamu depa ni dgn wet food ..
    gitu la bila depa pekena wet food tuh ..

    ReplyDelete