Thursday, May 5, 2011

Nash in Commercial ...



asalnya kwn telepon,
kata dia iklan yg Nash berlakon dah kuar kt TV.
malam selasa lps mase Buletin TV 3.

lps dengar berita tu reconfirm dgn production house tu,
iklan yang ada Nash tu dah kuar TV ke?
depa confirm sudah,
isnin mlm selasa tayangan pertama ..



lps tu tertunggu juga mcm mana Nash on air,

video

dalam mase tu production tu anta video clip melalui fb,
dapat la tengok ..

tadi, mase kt restoran tengah makan,
nampak iklan tu kt TV,
iklan 101 Hair Care,
kisah satu couple yg laki nya botak
dan berangan lakinya berambut penuh.
dalam babak awal yg agak pantas,
depa tunjuk Nash tengah di tatang,
pastu psl laki ni buat rawatan rambut,
cuma bahagian akhir masa depa rehat kt katil dan nash ada bersama nampak lama sikit.

iklan cuma 30 saat,
tp masa shoting,
nash kena action satu hari penuh ...

hepi viewing video clip tu..

12 comments:

  1. perghh.. Nash dah jadi celebrity ek bang? :p

    naik le saham dia tu kan? he he

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,

    Wow! Glemer abiss Nash. Pemiliknya turut glemer.
    Tahniah aby. Nash punya bakat besar.

    ReplyDelete
  3. Wah, tahniah Nash dah jadi artis....

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum aby,

    Wah... pandai cari makan dah nash ye. Hebat juga kalau ada pet yg macam ini kan. Tahniah buat keluarga aby.

    ...arek pulak nash dibopong karo wong lain yo. Manjah la kocing aby. Ulu ne akeh seng gawe producer minat agak he yo...

    ReplyDelete
  5. ye ye kita ada tgk iklan tu kat tv!!

    waaa Nash glamer lah...aunty meoww nak mintak sign *sambil kelip kelip mata

    ReplyDelete
  6. Nash,
    Ehem....awak hensem lah, nak tak jadi tunang Angelina? Padanlah kita, I bintang filem Hollwood, you bintang iklan Malaysia....oklah tu. purrr....meow!

    ReplyDelete
  7. salam mijoe,
    klu saham naik pun tk blh buat apa,
    malah lagi di simpan kemas ...
    he..he..

    ReplyDelete
  8. salam AH,
    pemileknya collect payment jer ..
    lps la 2 bulan duit makan depa tu ..

    ReplyDelete
  9. salam rosma ..
    jadi artis iklan jer ...

    kwn anak sulung aby ada yg jadi model iklan,
    bila dia dengar bayaran yg Nash dapat satu hari shoot lebih dari dia ,
    angin jer kwn tu ...

    ReplyDelete
  10. salam k zakie,
    heran juga, senang pula dia di gopong oleh org lain, sbb kt umah ni hidup Nash cuma kt bilek jer,

    yup, memang producer minat karo wulu ne ...

    ReplyDelete
  11. salam mm,
    dah tengok kt TV tu yer ..
    sama la, aby pun dah tengok juga ..

    nak sign, boleh jer ..

    ReplyDelete
  12. salam CiS,
    bolehla introducekan Nash kt holywood tu,
    nak jumpa sangat Natalie Portman la ..
    ha..ha...

    ReplyDelete