Saturday, February 7, 2015

Bunkface selepas 3 Bulan

salam rakan2 meow ..
nak update perkembangan Bunkface ..
dah melepasi 3 bulan ..
alhamdulillah sihat dia ..
nakal pun sama ..


beberapa aksi Bunkface utk di kongsi bersama ..


harus berterima kaseh kt ibu tumpang nya, Zara tu ..
dapat tengok Bunkface ni besar begini ..


   
(sekarang zaha suka tengok cermin plak )




Bunkface ni pun ada kwn yg sebaya ..
anak siBear ..
(ada beberapa entri dulu psl Bear ni )


insyaallah ada masa sy crita psl anak Bear ni plak ..

apapun hepi weekend utk rakan2 blog semua ,,



11 comments:

  1. Tiutnye nama awak meow...Bunkface...hihi

    ReplyDelete
  2. salam aishah ..
    nama seindah rupa kan!!!

    ReplyDelete
  3. wahh.. ini ke Bunkface.. ingatkan Artis mana tadi.. olololo.. ni pun dah macam artis.. comeyyy.. baka apa ni ye Aby??

    ReplyDelete
  4. salam tb,
    ni pure Persian,
    mak dan bapak nya pedigree,
    so bunkface ni pedigree juga ..
    bermakna klu ada catshow HHP,
    dia tk layak menyertai ..

    ReplyDelete
  5. memang bunkface sangattt..hehe, kalu dia meleseh2 kat bunda pasti lari dan menjerit...

    ReplyDelete
  6. Salam bunda .
    Tk perlu lari dan mnjerit sbb kucing ni tk mngigit.
    Haiwan jinak.

    ReplyDelete
  7. assalammualaikum..sy dtg nak raya hehe

    selamat hari raya aby, maaf zahir batin yer :)

    ReplyDelete
  8. w'kum salam mm ..
    lama rumah kucing ni tk terima tetamu ..
    kira mm tetamu raya la ..
    hihi ..
    selamat hari raya dan maaf zahir batin utk mm sama ..

    ReplyDelete
  9. Hihi....kok pandey yor Zara kuwi, koyo wong, pandey ngilow

    ReplyDelete
  10. haha .. hainom ..
    suwi orak kerungu perkataan ngilow..
    riko wes ndywey cermen gede..
    iso la ngilow selalu ..
    koyo zaha kuwi ..
    hihi ..

    ReplyDelete
  11. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete