Tuesday, April 26, 2016

kembali ke Catshow ...

salam rakan2 Meow ..
lama nya tak update blog meow ni ..
lama juga tk bercerita psl cat show ..
3 tahun belajar pada setiap hujung minggu memang tak berapa ikut sangat Cat show yg memang di buat pada hujung minggu juga ..

Ahad yg baru ni sempat join wife di
Internasional Cat Show 2016 di plaza Masalam, Shah Alam ..
wakil kami,
seekor Cornice Rag berwarna putih yg bernama Cookies.


juara dalam Best of Breed 




tropy yang diterima sebagai juara kumpulan ..


ketika prize giving,
satu satu kelainan pada gambar ini.
klu dientry2 yg lepas, ketika mengambil hadiah wife akan sentiasa 
ditemani anak lelaki kami ..
hero tu sentiasa ada digambar untuk memegang hadiah2 sampingan .
tp utk kali ni hero ni tak datang ..
dan org lain la yg memegangkan hadiah2 sampingan.  


sedikit info tambahan.
2 minggu lps, wife ada kluar dirancangan Nasi lemak Kopi O, tv9
dalam segmen kucing .
temubual khusus tentang kucing Cornice Rag serta penjagaan nya ..



5 comments:

  1. assalamualaikum...

    alhamdulillah...semoga sentiasa hebat... :(

    ReplyDelete
  2. w'kum salam saridah
    alhamdulillah , semoga berkekalan

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Wah dah lama tak jenguk blog Mylovely bulus ni. Anyway tahniah le atas pemilihan dan kemenangan. Comel kucing bertelingan capang tu. Mesti harga pun ribu-ribu juga kan? Tahniah sekali lagi :)

    ReplyDelete
  5. salam aby..
    sy datang singgah,
    lama tak jalan-jalan sini :)

    ReplyDelete